Kamerák

Yuneec E20Tvx

A legmodernebb technológiai fejlesztések felhasználásával készült eszköz egy az emberi szemnél húszszor érzékenyebb, alacsony fényviszonyokra tervezett kamerát és az elődjénél kétszer nagyobb felbontású hőkamerát tartalmaz.

Yuneec E10T/E10TVx

A Yuneec E10Tv dual kamera egyszerre képes hőkép és alacsony fényviszonyok közti képrögzítésre is, így tökéletesen alkalmas felmérések, ellenőrzések elvégzésére, valamint megfigyelési feladatok ellátására.

Yuneec Etx hőkamera

A Yuneec Etx egy profi dual hőkamera és egy Full HD (1080p) RGB kamera ötvözete, amellyel a legkülönbözőbb munkafolyamatok végezhetők el napelemparkok vizsgálatától egészen az összetett mezőgazdasági felmérésekig.

YUNEEC E30Zx

A Yuneec E30Zx kamera nagy optikai zoommal rendelkezik, gimbal segítségével tökéletesen stabilizált képalkotásra képes, ezáltal alkalmas olyan területek feltérképezésére, ahol nagy távolságból szükséges a magas minőségű fotó és videókészítés.

LaQuinta

A LaQuinta az első egyszenzoros és fix optikával rendelkező, nagyfelbontású, 4 keskenysávú multispektrális UAV és földi jármű kamera, amely tökéletesen alkalmazható a precíziós mezőgazdaságban.

YUNEEC E90x

A Yuneec H520E ipari drónra szerelhető E90x kamera ideális professzionális fotós és videós munkákhoz, 3D modellezéshez, térképezéshez, kutatási vagy mentési feladatokhoz.

Yuneec CGO-ET hőkamera

Yuneec CGO-ET egy profi dual hőkamera és egy Full HD (1080p) RGB kamera ötvözete, amellyel a legkülönbözőbb munkafolyamatok végezhetők el napelemparkok vizsgálatától egészen az összetett mezőgazdasági felmérésekig.

Phase one IXU series

100 MP – Full HD video – szükséges kiegészítő: AT Series 200 gimbal. Többféle objektívvel kompatibilis.

Pensar + SDK

A világ első dupla spektrumú kamerával szerelt szuperszámítógépe, mely képes valós idejű képfeldolgozásra mesterséges intelligenciával. Szükséges kiegészítő: AT130 Series Gimbal

DJI Zenmuse Z30

30× optikai zoomos kamera, ideális a részletes vizsgálatokhoz

DJI Zenmuse P1

45 megapixeles full-frame érzékelő 3 választható objektívvel a fotogrammetriai feladatok könnyű kivitelezéséhez

DJI Zenmuse L1

Integrált Lidar + felmérési minőségű RGB megoldás a valós színű pontfelhőkhöz

DJI Zenmuse H20N

Az egyedülálló intelligencia és az integrált kialakítás példátlan légi képalkotási képességgel ruházza fel azt a drónt, amelyre felszerelésre kerül.

DJI Zenmuse XT2

Kettős érzékelős kamera 4K vizuális érzékelővel és 50 mK érzékenységű hőkamerával

DJI Zenmuse H20T

Hibrid érzékelős kamera LRF, zoom, széles látószögű és hőszenzorral

4k videófelvevés, sorozatképek és sok más..

Találd meg kedvencedet

Micasense Altum

A MicaSense Altum egy radiometrikus hőkamerát öt nagy felbontású keskeny sávval kombinál, így egyetlen repüléssel nagy felbontású multispektrális és magas minőségű hőképeket készít a a további analízishez.

Micasense RedEdge P

Az ETX kamera, a hőkamera és a low-light kamera innovatív kombinációja. Ideális mentési és kutatási feladatokhoz is. A low-light kamera rossz fényviszonyok mellett, szürkületben is kiválóan alkalmazható, a hőkamerának köszönhetően pedig nappal és éjszaka is könnyebben észlelhetők az emberek vagy az állatok.

Micasense Altum-PT

Forradalmian új 3 az 1-ben megoldás megoldás a pontosság, rugalmasság és teljesítmény tekintetében.

Micasense RedEdge

Thermal és multispektrális kamera – szükséges kiegészítő: AT Series 130 gimbal. Többféle lencsével kompatibilis.

Micasense RedEdge-MX

Thermal és multispektrális kamera – szükséges kiegészítő: AT Series 130 gimbal. Többféle lencsével kompatibilis.

Lidaretto

Ezzel a drónra szerelhető lézerkamerával 3D lézerszkenner-rendszerrel jelentősen növelheti munkája hatékonyságát a legváltozatosabb területeken! Lidarettoval pillanatok alatt, kaphat létfontosságú adatokat kiváló részletésséggel a vizsgált területről/objektumról.