TERÜLETMÉRÉS, SHAPE/KML FILE KÉSZÍTÉS KÉPZÉS

SZERETNE PROFI TERÜLETMÉRÉST VÉGEZNI DRÓNOKKAL?

Tanulja meg velünk a területméréshez szükséges tudást.

*Felnőttképzési intézmény nyilvántartási szám: B/2020/006407

Ha szeretné megismerni a térinformatika és a drónok kapcsolatát, akkor ez Önnek szól!

Díjszabás

A képzés ára 80.000 Ft + ÁFA.

Időtartam

Egynapos képzés, 8:30-tól 16:30-ig.

Kiknek szól?

Területmérés és feltérképezés képzésünk megfelelő tudásanyagot biztosít gazdálkodóknak, földmérőknek, valamint más ipari területen tevékenykedő szakembereknek a pontos és precíz munka előfeltételének megteremtéséhez.

Mit kap a résztvevő?

Képzésünkön nem csupán betekintést nyersz a folyamatokba, hanem a képalkotástól, az adatfeldolgozáson át, a feldolgozáshoz szükséges szoftverek használatát is megtanítjuk, beleértve a gyakorlati repülést is.

Területmérés, shape/KML file készítés képzésünk?

Területmérés és feltérképezés képzésünk megfelelő tudásanyagot biztosít akár a földmérőknek, akár egyéb ipari területen tevékenykedő szakembereknek, a pontos és precíz munka előfeltételének megteremtéséhez. Az RTK-s drónok használatával centiméter pontosságú képet kapunk a területről, mellyel dolgozni kívánunk a jövőben. Képzésünkön nem csupán betekintést nyersz a folyamatokba, hanem a képalkotástól, az adatfeldolgozáson át, a feldolgozáshoz szükséges szoftverek használatát is megtanítjuk, beleértve a gyakorlati repülést is.
A képzések az adott napokon 08:30-tól 16:45-ig tartanak.

Rövid összefoglaló tartalom az oktatásról:

Elmélet:

Helyszín: ABZ Drone oktató- és bemutatóterem

Gyakorlat:

Helyszín: ABZ Drone pomázi tesztpálya (10 ha)

Miért emeli a Topcon rendszer a mezőgazdasági területmérés képzés színvonalát?

A Topcon robotkormányrendszer a mezőgazdasági monitoring drónpilóta képzésünk egyik meghatározó állomása. A differenciált kijuttatás technológiája az egyre részletesebb területfelmérésekkel és az egyre gyorsabb, pontosabb feldolgozószoftverek megjelenésével párhuzamosan látványos ütemben terjed világszerte. A leggyakoribb kérdések, amelyekkel találkozunk a ‘Hogyan?’ és a ‘Mivel?’. Ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása képzésünk során a robotkormány segítségével immár teljes körű és gyakorlatias. A robotkormányon futó szimuláció segítségével Ügyfeleink egyedülálló, komplex rálátást kapnak a legmodernebb kezelési technológiák alkalmazása kapcsán.

A képzés az ABZ Drone Kft. szervezésével kerül sor.

Gyakran Ismételt Kérdések

Képzéseink alapvetően személyesen kerülnek megtartásra, amennyiben a vírushelyzet indokolja, abban az esetben az elmélet ZOOM meeting formájában, a gyakorlat pedig személyesen lesz megtartva.

A képzés díjáról számlát állítunk ki a jelentkezést követően, amit átutalással tud rendezni.

Elméleti képzéseink szentendrei telephelyünkön kerülnek megrendezésre. Helyszín: 2000 Szentendre, Kalászi út 3., Arista Park

Gyakorlati képzésünket Pomázon rendezzük meg.

A képzések reggel 8.30-kor kezdődnek és kb.16.30-kor érnek véget. Ez idő alatt kávé, üdítő, víz biztosított.

Minden képzéstípusunk havonta egy alkalommal indul.

Minimum 5 fő esetén lehetőség van egyedi dátummal egyedi képzés megrendelésére.

Jelentkezés