DRÓNKÉPZÉSEK

Államilag elismert képzések

Képzések

Amit érdemes tudni képzéseinkről

01. Permetező drónpilóta képzés

A képzés lehetővé teszi, hogy a résztvevők elsajátítsák a permetező drónok kezelését és megismerjék ezen eszközök használatának pontos jogszabályi hátterét. A piac legrészletesebb permetező drónpilóta képzése 6 hektáros permetezés szimulációval. A gépeket mi biztosítjuk a képzéshez.

02. A2 vizsgafelkészítő képzés

Ez a képzés lehetővé teszi a résztvevőnek, hogy elsajátítsa a drónok kezeléséhez szükséges elméleti és hatályos jogszabályi alapokat, mely után gond nélkül, magabiztosan leteheti az A2-es drónkezelő vizsgát.

Young woman learning how to pilot her drone in, female using, piloting, fly drone

03. Mezőgazdasági/ipari drónpilóta alapképzés

A képzés résztvevői részletes elméleti és gyakorlati képzést kapnak az iparban használatos drónokról és a velük végezhető feladatokról. Bemutatjuk, hogyan és mennyi pénzt lehet keresni/spórolni egy ipari drónnal. Megismerjük az ipari drón palettát az 1 millió forintos belépő szinttől a több mint 10 millió forintos szuper drónokig.

04. Mezőgazdasági monitoring drónpilóta képzés

Ez a képzés megfelelő tudásanyagot biztosít azoknak, akik egy hatékony multispektrális feltérképezés segítségével szeretnének pontos képet kapni a kívánt termőterületről, ezáltal elindulni a precíziós mezőgazdaság irányába.

05.Területmérés, shape/KML file készítés képzés

Ez a képzés megfelelő tudásanyagot biztosít akár a földmérőknek, akár egyéb ipari területen tevékenykedő szakembereknek, a pontos és precíz munka előfeltételének megteremtéséhez.

06. 3D modellezés képzés

Ez a képzés megfelelő tudásanyagot biztosít mind elméleti, mind gyakorlati síkon a drónnal történő 3D képalkotáshoz. Az oktatás során többféle fotogrammetriai és térinformatikai szoftver működését is bemutatjuk.

04. Pix4D fotogrammetria expert képzés

A képzés során a résztvevőink részletesebben is megismerhetik, hogy lehet elvégezni különböző méréseket, feltérképezéseket, felméréseket az ipari drónok segítségével, majd ezt követően elsajátíthatják a Pix4D szoftverek expert szintű használatát.

Tegye fel kérdését, közvetlenül nekünk.

Partnereink

Országszerte számos ügyfelünk volt...

Proin ullamcorper pretium orci. Donec nec scelerisque leo. Nam massa dolor imperdiet nec consequata congue idsem. Maecenas malesuada faucibus finibus. Donec vitae libero porttitor laoreet.

Man operating a drone
Egy sikertörténetünk

Amit mondtak..

„Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.”

Sikeres vizsgázó
0 +
Piaci szegmens
0 +