Drónok

DJI Agras T30

A DJI T30 30 literes permeteződoboza 9 méteres munkaszélességével és 16 ha/h kapacitásával a legnagyobb gazdaságok számára is ideális.

DJI Agras T10

A DJI T10 munkaszélessége 5,5 méter, és óránként átlagosan legalább 6,5 hektárt képes megtenni. Kevés olyan drónt találtunk, amely alkalmasabb kisebb ültetvények és gyümölcsösök permetezésére és a helyi problémák megoldására.

DJI Mavic 2 Enterprise Advanced

Rögzíts pontos részleteket bármilyen feladatvégzés során a Mavic 2 Enterprise Advanced modellel – egy rendkívül sokoldalú és kompakt eszköz, amely számos teljesítménynövelővel funkcióval  rendelkezik.

DJI Mavic 3 Enterprise

2 kg alatti tömegének köszönhetően kifejezetten alkalmas olyan műveletek végrehajtására, amelyek során egy nagyobb drónnal történő repülés esetében már speciális engedély beszerzésére is szüksége lenne a pilótának. Egy felszállással akár 45 perces repülési időt ígér. 48 MPx-es széles látószögű lencsével felszerelt, és még sok más..

DJI Matrice 300 RTK

A Matrice 300 a legmodernebb megoldásokat kínálja a kereskedelmi drónipar számára. Akár 55 perc repülési idővel, fejlett AI képességekkel, üzem közben cserélhető akkumulátorokkal, 6 irányú érzékeléssel és helymeghatározással, és még sok mással, teljesen új szintre emeli a biztonságtechnikai drónmegoldásokat. 

Kiemelt termékünk

YUNECC H850 RTK

Kifejezetten felmérésekhez, ellenőrző és monitoring repülésekhez, illetve biztonságtechnikai műveletekhez ajánljuk.

H520

A YUNEEC H520 hat rotoros hexacopter az ipar számos területén használható. Széleskörű fehasználhatóságát modularitása adja. Különböző payload-okkal különösen jól alkalmazható ellenőrzési, rendészeti, biztonságtechnikai, építési, földmérési vagy térképészeti területen, beleértve a filmes képalkotást. Felhúzható leszállótalpakkal rendelkezik, így bármely területen 360 fokos szögben képes a képalkotásra.

H520E / H520E RTK

A következő generációs H520E drón kifejezetten ipari felhasználásra készült, legyen szó építőipar-, mezőgazdasági-, geodéziai felmérésről vagy hatósági célú felhasználásról. Modularitásának, méretének és flexibilitásának köszönhetően bármelyik iparágban végzendő feladatra tökéletesen szabható. A hosszú repülési idő és a nagyon felbontású, precíz, GPS adatokkal felvértezett kamerarendszer gyors, pontos képrögzítést tesz lehetővé, továbbá eddig megközelíthetetlen helyeken is használható, köszönhetően az interferencia-mentes iránytűnek.

Typhoon H Plus 1” kamerával

A YUNEEC Typhoon H Plus első osztályú képminőséget, kiemelkedő megbízhatóságot és olyan automata repülési módokat kínál, mely minden fotós álma. 1 hüvelykes, 4K kamerával, PX4 alapú repülésvezérlővel, különböző repülési módokkal – beleértve a „Follow Me”, „POI” (Point of Interest), „CCC” (Curve Cable Cam) – rendelkezik.

DJI Phantom 4 RTK

A Phantom 4 RTK-t úgy tervezték, hogy centiméteres pontosságú leképezést biztosítson, ami hasznos lehet a felméréshez, építéshez és ellenőrzéshez. A Phantom 4 tetején lévő RTK vevő használatával 1 cm + 1 ppm RTK vízszintes és 1,5 cm + 1 ppm RTK függőleges pozicionálási pontosság érhető el.

DJI Phantom 4 multispectral

A P4 Multispectral a tökéletes agrár-környezetvédelmi megoldás, hogy átfogó adatgyűjtésen keresztül betekintést nyerjen a termés egészségi állapotába és a növényzet kezelésébe.

Kiemelt termékünk

Typhoon H3

Typhoon H3 drón ION L1 Pro kamerával a Leica fotóminőséget az égbe emelte. A H3 kifejezetten azoknak a fotográfusoknak és videográfusoknak készült, akik szeretnék új nézőpontból látni a világot. A kiváló minőségű anyaghasználat, a változatos repülési funkciók, az 1 hüvelykes CMOS szenzor olyan rendszert alkot, mellyel minden fotós kiélheti a kreatív vágyait.

Hercules 10

A Hercules 10 képes 7,5 kg emelésére és mozgatására, mely által payload-ok széles választéka használható. A karbonszálas váz és az eloxált alumínium kötőelemek rendkívül ellenállóvá teszik a gépet. 4 levehető kart és leszálló talpakat kapott, így a könnyen és praktikusan szállítható.

Hercules 2

Megfigyelésre és feltérképezésre alkalmas eszköz. A Hercules 2 egy két kilogrammos ”mini” drón. 20 perc repülési idővel akár 90 km/h sebességgel is képes repülni.

Yunecc Mantis G

A 4 rotoros Yuneec Mantis G tökéletes választás utazásokhoz vagy hosszabb-rövidebb túrákhoz. Könnyen hordozható és összeszerelhető drón, amellyel (JPG vagy DNG formátumban) 13 megapixeles fotókat tudunk készíteni a gépbe helyezett microSD kártyára. Az integrált gimbal segítségével gyönyörű, rázkódásmentes videókat készíthetünk Full HD és 4K felbontással.