Beltéri drónmegoldások

Ismerje meg a beltéri használatra fejlesztett ipari drónokat! Tartson velünk a jövő irányába!

Beltéri drónmegoldások hogyan támogatják a gyártási folyamatokat…

… a csarnokok kivitelezése során?

… a termelés alatt?

… a kockázatos helyek megközelítése esetén?

… a megelőző és tervszerű karbantartás során?

Miben lehet más egy drón?

Korszerű funkciók

Milyen drónok és kiegészítő eszközök állnak a karbantartási feladatok precíz, hatékony biztosítására?

Yuneec H520E

A gyártó első számú, kifejezetten ipari felhasználásra gyártott drónja. Különböző payload-okkal számos területen lehet gazdasági tevékenységet végezni vele. Rendkívül felhasználóbarát és rengeteg repülési móddal változik egyik pillanatról a másikra, azzá, amire szeretnéd használni.

Yuneec E90

Csúcstechnológiás drónkamera. Ideális professzionális video és allókép készítésre, 3D térképek és modellek készítésére, keresési és mentési feladatokra. 4K felbontás magas szintű részletességgel,akár 60 kép egy másodperc alatt.

Yuneec CGOET.520

Hatékony megoldás hőtérképezéshez. Ez egy olyan kamera, mely duplaoptikával rendelkezik. Az egyik egy rossz fényviszonyokra optimalizált kamera, mely 20-szor érzékenyebb az emberi szemnél. A másik egy 160×120 pixeles felbontással rendelkező hőkamera. A két kamera képe külön-külön, kép a képben, vagy egymásra vetítve is megjeleníthető. Mind a két videójel külön rögzítésre kerül standardizált időkóddal. Minden kameramozgás és beállítás a távirányítóról vezérelhető.

Yuneec CGOET.520

Hatékony megoldás hőtérképezéshez. Ez egy olyan kamera, mely duplaoptikával rendelkezik. Az egyik egy rossz fényviszonyokra optimalizált kamera, mely 20-szor érzékenyebb az emberi szemnél. A másik E10T esetén egy 320×256 pixel, E10 TvR esetén 640×512 pixel felbontással rendelkező hőkamera. A két kamera képe külön-külön, kép a képben, vagy egymásra vetítve is megjeleníthető. Mind a két videójel külön rögzítésre kerül standardizált időkóddal. Minden kameramozgás és beállítás a távirányítóról vezérelhető.

Yuneec E50

4K-s inspekciós kamerája akár 30 kápet készít másodpercenként. 12 MP-es 1/2/3-inches szenzorrar rendelkezik. Kiválóan alkalmas tornyok, szélturbinák és más hasonló eszközök inspkciós munkáinak ellátására. A 40 mm-es gyúktótávolságú lencsék biztonságos távoból képesek apró részleteket rögzíteni a vizsgálat tárgyáról.

Érdeklődés és ajánlatkérés