Napelempark karbantartása drónokkal

Végezze hatékonyan és gyorsan a napelemek felülvizsgálatát.

Miben lehet más egy drón?

… a termelés alatt?

Kényelmi szempontok

Korszerű napelemvizsgálati lehetőségek

Eltérő funkciók

Egyéb funkciók

Milyen drónok és kiegészítő eszközök állnak a karbantartási feladatok precíz, hatékony biztosítására?

Yuneec H520E

A gyártó első számú, kifejezetten ipari felhasználásra gyártott drónja. Különböző payload-okkal számos területen lehet gazdasági tevékenységet végezni vele. Rendkívül felhasználóbarát és rengeteg repülési móddal változik egyik pillanatról a másikra, azzá, amire szeretnéd használni.

Hercules 10

A kompakt de nagy teherbírású ipari drón, saját súlyánál alig könnyebb tárgyak mozgatására is alkalmas. Gyakran használják nehezen elérhető tetők, napelemek tisztításához, de ellenálló kialakításának köszönhetően változatos payloadokat képes szállítani, így akár építőipari vagy rendvédelmi feladatok ellátására is megfelel.

Hercules H10 tető és napelem takarító rendszer

Földi állomással rendelkező tisztító rendszer, így nem szükséges külön tartály a kijuttatandó tisztító szernek. 30 méteres csővezeték lehetővé teszi a több szintes, magas épületek takarítását is.

Yuneec CGOET.520

Hatékony megoldás hőtérképezéshez. Ez egy olyan kamera, mely duplaoptikával rendelkezik. Az egyik egy rossz fényviszonyokra optimalizált kamera, mely 20-szor érzékenyebb az emberi szemnél. A másik egy 160×120 pixeles felbontással rendelkező hőkamera. A két kamera képe külön-külön, kép a képben, vagy egymásra vetítve is megjeleníthető. Mind a két videójel külön rögzítésre kerül standardizált időkóddal. Minden kameramozgás és beállítás a távirányítóról vezérelhető.

YUNEEC E10T, E10Tv

Egy dupla kamera két optikával: Az egyik egy rossz fényviszonyokra optimalizált kamera, mely 20-szor érzékenyebb az emberi szemnél. 1920×1080 pixel (Full HD felbontás) A másik egy hőkamera, amely E10 T esetén 320 x 256 pixeles, E10 TvR esetén pedig 640 x 512 pixeles felbontással rendelkezik. A két kamera képe külön-külön, kép a képben, vagy egymásra vetítve is megjeleníthető. Minden kameramozgás és beállítás a távirányítóról vezérelhető 5.8 GHz-es frekvencián akár 2 km videójelátvitel hatótávolság. Állítható hőmérséklet érzékelési skála, mérési és kijelzési tartomány, személyre szabható színmegjelenítés a látványos eredményekért

Yuneec E90

Csúcstechnológiás drónkamera. Ideális professzionális video és allókép készítésre, 3D térképek és modellek készítésére, keresési és mentési feladatokra. 4K felbontás magas szintű részletességgel,akár 60 kép egy másodperc alatt.

Érdeklődés és ajánlatkérés