Payloadok

DJI Agras T30-permetező

A T30 gyümölcsös permetező csomag lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a T30 konfigurációját gyümölcsöskert konfigurációra módosítsák. A DJI ágcélzó technológiájának köszönhetően a T30 képes a vastag lombkoronákon is átjutnia, így precízebb és hatékonyabbá válik a permetezés, valamint spórolhat a folyékony növényvédőszer- és egyéb üzemeltetési költségeken is.

Automata permetező rendszer

Egy hibrid permetező rendszer, ha kisebb felületen vagy alacsonyabb munkaszélességre van szükségünk. Alkalmazható mezőgazdaságban vagy kisebb felületek kezelésére, ahol elegendő 5 litert fújni.

Atmon FL

Egy felhasználóbarát, ultrakönnyű és professzionális eszköz, melynek segítségével soha nem látott egyszerűséggel mérhetőek a- levegőminőséget befolyásoló- káros anyagok és vegyületek. Segítségével lokalizálhatjuk az esetleges légszennyező anyagok kibocsátásának forrását, így hozzájárulva a tiszta és egészséges levegő megteremtéséhez/fenntartásához.

Tető/napelem-tisztító rendszer

Földi állomással rendelkező tisztító rendszer, így nem szükséges külön tartály a kijuttatandó tisztító szernek. 30 méteres csővezeték lehetővé teszi a több szintes, magas épületek takarítását is.

Mezőgazdasági permetezőrendszer

Egyedi fejlesztésű, mechanikus cseppképző technológiával ellátott permetező, mely képes pontosan állítani a cseppméretet. 10 literes tartállyal.

Yellowscan Surveyor

4 cm pontosságú LIDAR – rögzített gimbal.

Multirae Pro

VOC monitor – rögzített gimbal.

Minirae 3000

VOC monitor – rögzített gimbal.